Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Σχολή Κρέατος - Κρεοπωλών

banner kreopolis proodos 1200Χ674

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τη σχολή κρεοπωλών. 

Απόκτησε την άδεια κρεοπώλη από 1.200€ τώρα ΜΟΝΟ 1050€.
Εάν έρθετε δύο άτομα τότε ΜΟΝΟ 950€ το κάθε άτομο και  αποκτάτε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΗ αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος.

 

Θέλεις και εσύ να αποκτήσεις άδεια κρεοπώλη; 
Έλα στη σχολή κρεοπωλών του ΚΔΒΜ ΠΡΟΟΔΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ με την επίσημη αναγνώριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απόκτησε άμεσα την απαραίτητη πιστοποίηση - άδεια κρεοπώλη μέσα από τη Σχολή Κρέατος για να ανοίξεις το δικό σου κρεοπωλείο ή να εργαστείς στον τομέα αυτό και να ασκείς  το επάγγελμα του κρεοπώλη νόμιμα. 

Μέσα από τη σχολή κρέατος της δομής μας στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες άμεσα ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση, ως τα βασικά εφόδια για την άσκηση μιας ειδικότητας με 100% επαγγελματική αποκατάσταση. Χρησιμοποιούμε κανονικό εργαστήριο και συνθήκες εργασίας με στόχο την εξειδίκευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να μάθουν και να πάρουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρία.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Οι συνεργασίες μας με τους πιο έμπειρους γνώστες του επαγγέλματος στην εκτροφή, στη σφαγή και στον τεμαχισμό κρέατος, μας κάνουν τους καταλληλότερους στον τομέα αυτό. Στόχος μας να σου προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, στο επάγγελμα του κρεοπώλη.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κρεοπωλών

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού, θα έχεις εφοδιαστεί με γνώση στις ακόλουθες ενότητες:

  • Κοπές κρεάτων κάθε είδους. Η σχολή μας παρέχει δωρεάν όλα τα κρέατα που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση ώστε να εκπαιδευτείτε κατάλληλα 
  • Εκτέλεση ποιοτικού ελέγχου στις πρώτες ύλες
  • Μέθοδοι δημιουργίας παρασκευασμάτων κρέατος
  • Τρόποι οργάνωσης ενός κρεοπωλείου
  • Εκπαίδευση με θέμα την ελληνική κουζίνα και την προώθηση των τοπικών πρώτων υλών και κρεάτων

Βασική Εκπαίδευση: Τι περιλαμβάνει;

Το πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης περιλαμβάνει μια σειρά από σχετικά μαθήματα. Αρχικά, η εκπαίδευση ξεκινά με την εισαγωγή στο κρέας, την αλλαντοποιία, τη μαγειρική, την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων. Έπειτα, συνεχίζουμε με την οργάνωση του κρεοπωλείου, την παθολογία των ζώων, τους παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και τον τεμαχισμό ζώων.

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται με τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000), τον ποιοτικό έλεγχο, τη νομοθεσία και την εμπορία σφαγίων ζώων και τις μεθόδους συντήρησης.

Ποια είναι η διάρκεια της εκπαίδευσης του προγράμματος;

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 εβδομάδες, σύνολο 200 ώρες, για την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Ενώ 4 εβδομάδες είναι η διάρκεια της πρακτικής άσκησης, με σύνολο 100 ώρες, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η πρακτική άσκηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της φοίτησής. Το τελικό σύνολο της διάρκειας του προγράμματος υπολογίζεται επομένως στους 3 με 3,5 μήνες. Την πρακτική άσκηση μπορεί ο σπουδαστής να την αναζητήσει μόνος του ή να την βρει η σχολή γι αυτόν και μάλιστα με προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ποια τα οφέλη συμμετοχής σου στο πρόγραμμα;

  • Πλήρης θεωρητική κατάρτιση στον τομέα από έμπειρους καθηγητές και επαγγελματίες του χώρου
  • Πρακτική και εξαιρετικά οργανωμένη εργαστηριακή εκπαίδευση σε πιστοποιημένο εργαστήριο κρέατος
  • Εκπαίδευση με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στον τομέα του κρεοπωλείου και άμεση εργασιακή αποκατάσταση σε καταξιωμένα καταστήματα
  • Υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα και ποιο το κόστος του;

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση κρεοπώλη, να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο ή να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία, super market κλπ.

Αποκτήστε άμεσα την άδεια - πιστοποίηση για το επάγγελμα του Κρεοπώλη από σχολή αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης .
Άμεση απόκτησης πιστοποίησης κρεοπώλη αναγνωρισμένη από το κράτος χωρίς άλλες εξετάσεις ή παρακολούθηση άλλων σεμιναρίων. Μέσα σε 3 μήνες περίπου έχετε αποκτήσει την πιστοποίηση.

Ποιες είναι οι επιπρόσθετες εκπτώσεις;

Με την εγγραφή 2 έως 4 ατόμων και ακόμα μεγαλύτερη από 5 άτομα και επάνω, εφαρμόζεται έκπτωση στο τελικό ποσό.  Το ίδιο συμβαίνει και κατά την προπληρωμή του ποσού καθώς και ευκολίες πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις και μέχρι 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

*Εξυπηρετούμε όλη την Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κόνιτσα, Μέτσοβο), καθώς και: Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Κοζάνη, Γρεβενά, Σιάτιστα, Πτολεμαΐδα,. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Κ.Δ.Β.Μ.  ''ΠΡΟΟΔΟΣ''

☎️ 26510 20805 , Μπιζανίου 26, Ιωάννινα

☎️ 2651 607026, Σμύρνης 9, Ιωάννινα

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. 

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS